måndag, oktober 23, 2006

Jobb jobb jobb

... och för lite tid för bloggande. Har i alla fall hämtat mig efter festen i lördags. Skoj som alltid, sent som alltid, hamnade i säng vid 04.30-tiden.
Idag har jag lyssnat på allt skvaller som oundvikligen föds vid såna här tillfällen, vissa rykten spännande och möjligen sanna, (nån är med barn...?) andra väldigt osannolika (ett om mig! fast det var nog mest på skoj). Tror folk tisslar och tasslar mest för tisslandets skull. Mycket snack och lite verkstad helt enkelt.
Idag har jag också fått ett galet brev av en ännu galnare människa. Det är ett helt kompendium med en analys av låttexten "I am not in love" (10cc) som den galna människan menar att han skrivit till mig 1973 (!). Suck.
Jag vill inte vara känd. Jag vill inte få brev från knäppisar.

Dagens boktips: Oscar och den rosa damen - Eric-Emmanuel Schmitt.

Inga kommentarer: