tisdag, december 05, 2006

Snipp, snopp, snorum

Vilket galet snopp-program kanal 5 visade igår. Det var veckans avsnitt av Outsiders - ett freakshowprogram som känns obehagligt som fenomen, men som ibland kan vara generande intressant. Och igår var det med skräckblandad fascination man betraktade tv-apparaten. Manliga könsorgan så långt ögat nådde. Dom sträcktes och töjdes och stretchades och böjdes och tatuerades och brändes och piercades och förlängdes, och visades upp som underhållning i form av muppgestalter, surfingbrädor och atombomber. Dom blev sparkade på och spändes fast i selar till knän. Allt på bästa sändningstid.
Jag vet inte vad jag ska tycka om det. The Penis Puppeteers var underbara (jag skulle länka, fast min jobbdator tycker inte att jag får titta på såna sidor), skönt med lite avdramatisering av nakenhet och könsorgan. Penisförlängarmannen var sorglig, väldigt sorglig, även om han gjort nåt konstruktivt av sina komplex.
Knäa-min-pung-hårt-tack-mannen var mest obegriplig.
Det var väl jag-vill-smycka-min-penis-på-alla-möjliga-och-omöjliga-sätt-mannen som sa det bäst: Det är väl bara så att en kille har ett speciellt förhållande till sin snopp.

När gör dom ett snippa-program då undrar jag? Det är nog en bit kvar dit. Kvinnans könsorgan har ju inte ens ett vettigt namn än som är utbrett i folkmun.
Ojojoj, jag skulle vilja se ett par tjejer göra show av att göra lustiga figurer med sina blygdläppar... Då har väl jämställdheten nått långt.
Eller?

1 kommentar:

lillavild sa...

tänkte på just det när jag såg programmet. aldrig att det skulle vara kvinnor som stod nakna på scenen och var roliga. kvinnor ska vara sexiga som nakna, killar ska vara roliga. det är så det är och det är synd.