fredag, januari 19, 2007

Bloggtips just nu

Bloggtips som lyser upp den grå vardagen: Hos Oswald hittar du Robbie Williams nya video She's Madonna som bland annat innehåller en transande Robbie och en intervjuande Stakka Bo med svensk accent. Kolla in!
Hos Tor Billgren kan du just nu läsa om "Vad är nästa steg? Bögar och flator som får körkort och gå på posten?" och om Sveriges Radio och satanismen. Hihi. Love Antigayretorik.
Hos Sigge kan du läsa allt om den nya bloggportalen (varför inte lägga till mig på favoritlistan? :)) och hos Galagobloggen får vi veta att Värmlands officiella slogan är Värmland - låter spännande och när vi skrattat färdigt åt det kan vi börja längta efter nya Galago som bland annat innehåller briljanta Nina Hemmingsson.

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

Aronson sa...

Jag är väldigt slö och sen med saker och ting. När det gäller att länka till olika bloggar vill jag gärna bida min tid en stund. Men tro mig. Du är redan på min "short list"...

=)