lördag, januari 13, 2007

För vem vill inte ha en Kikki-bastu!

Såg en annons för ett företag som säljer bastuprylar. Det var en enkel annons, bara en bild på en bastu och ovanför stod företagsnamnet och det feta budskapet: "VI LEVERERADE KIKKI DANIELSSONS BASTU".
Hmm. Jag vet inte jag. Var det den bästa reklamslogan de kunde komma på? Är det den mest trovärdiga upplysningen om kvaliteten på deras produkt? Att de sålt en till Kikki Danielsson?
Nä, där blev de nog lurade av kvällstidningarnas vi-lanserar-kikki-så-hårt-vi-kan-fast-ingen-egentligen-bryr-sig-för-till-slut-har-vi-hjärntvättat-dem-så-att-de-tror-att-de-bryr-sig-för-det-finns-alltid-nya-lågvattenmärken-att-hitta-på-kupp.
Nu väntar jag bara på Linda Rosing-skiftnyckeln, Anna Book-trädgårdsmöbeln och Farmen-Jannes balkonggrill.

10 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Saom! :) Du var den som gissade rätt först i min utmaning. För det får du en biocheck :) Behöver veta vilken adress jag skall skicka den till. Om du skickar ett mail till webmaster@ min domän. Grattis :)

Emm sa...

Hm. Nej jag skulle nog inte ens vilja ha en sån bastu. Nä. Å lurade har dom blivit om dom tror att det är den bästa reklamslogan.
Hehe. Men kul va det ju. :)

rigg sa...

Usch, vilken slogan... Vem till tänka på Kikki D när man sitter och myser i bastun? Dålig fantasi men det säger väl en del om den som kom på sloganen! Hoppas tillverkaren inte betalade dyra pengar till någon reklambyrå för detta. Tänk att ta ett par öl och falukorv innan man sätter sig och kokar sitt fläsk där, vilka associationer man kan få ;)

Anonym sa...

Haha!

Anonym sa...

vilken bastu var det ?
om det är samma som min så ska jag antingen:
a) slänga ut den och byta till carolas bastuleverantör
eller
b) njuta extra mycket nästa gång.

har inte bestämt mig för vilket än....

Unknown sa...

=) tack , and nails =)
Vilken komisk slogan ;P

Anonym sa...

Helt sanslöst...

Anonym sa...

*asg*

skulle nog inte skaffa den bastun men är däremot himla nyfiken på hur Linda Rosing-skiftnyckeln kan se ut :D

Anonym sa...

Inte för att jag vill ha en bastu men kan liksom inte riktigt låta bli att gilla Kicki Danielsson. Såg henne på några meters håll i sommras och minns det med ett leende på läpparna. Hon ger en liksom bra vibrationer. Kul Saom att du besökt min blogg och lämnat kommentar. Är lite ny i blogvärlden men får bra support av mina vänner, familj och andra besökare samt framförallt av min blogmaster som förser mig med mängder av insticksprogram och annat skoj.

Anonym sa...

Inte för att jag vill ha en bastu men kan liksom inte riktigt låta bli att gilla Kicki Danielsson. Såg henne på några meters håll i sommras och minns det med ett leende på läpparna. Hon ger en liksom bra vibrationer. Kul Saom att du besökt min blogg och lämnat kommentar. Är lite ny i blogvärlden men får bra support av mina vänner, familj och andra besökare samt framförallt av min blogmaster som förser mig med mängder av insticksprogram och annat skoj.