tisdag, januari 09, 2007

Håll koll

Jag har just upptäckt Netvibes. (Jag är lite efter, I know.) Det är inte så dumt, inte så dumt alls. Helt fantastiskt att kunna ha översikt över massor av bloggar samtidigt, se när de uppdateras och kunna läsa vad inläggen handlar om. I have full control, sitter här på toppen av mitt berg och tittar ut över bloggosfären... (Ja, och sen kan man ju nätsöka, bloggsöka, videosöka, bildsöka, kolla mailen, kolla vädret, göra kalendrar och mycket mycket mer också).
Salt har en mycket pedagogisk introduktion hemma hos sig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, man tackar!
Men jag undrar om min Netvibesskola är mer pedagogisk?
Länk Eller är den onödigt övertydlig?

Kolla in och se vad du tycker!

wibjorn sa...

Netvibes är superbra att samla sina RSS-flöden på. Dessutom kan man länka det till sitt Flickr-fotoalbum, kolla vädret i sin hemstad etc etc.