måndag, januari 08, 2007

Nu ska herr Karlsson vara tyst

Calle Bildt är verkligen på tapeten. Han syns och hörs överallt. Vart jag än vänder mig ser jag den plutiga munnen, de stora glasögonen, den välkammade benan och så hör jag den där knarriga översittarrösten. Burr. Jag tycker bättre om honom i den här klassiska versionen:Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bildt behöver man inte göra parodier på. Han är så jävla rolig som han är. Tycker jag. :)

Sara Ödmark sa...

Han ser faktiskt ut lite som en karikatyr. När de ritar skämtteckningar av honom tänker jag oftast: "Jaha? Det var väl likt". Nämen fy vad elak jag är.

Har du sett klippet när han är 17 år och motsätter sig en strejk på skolan? Fantastiskt. Då är han ändå mer en parodi på sig själv. Han ser EXAKT likadan ut fast i pojkformat. Jättesöt.

Anonym sa...

Jo jag har sett det klippet när han är ung. Och ja han är en parodi på sig själv. Fortfarande. Carl Bildt ÄR humor.