lördag, januari 20, 2007

Statement

Jag fick en förfrågan i en kommentar om att skriva nåt om den brittiska polisserien "Life on Mars" som visas på SVT just nu. Tips är alltid välkomna, och det är nog mycket troligt att jag gör det inom en snar framtid, men tills vidare tänkte jag passa på att göra ett litet förtydligande.
Risken finns att ni är ett gäng därute som tänker "vafan, skulle det här vara en TV-blogg? Hon skriver ju om en massa annat grejs också ju! Och skitlite om de hetaste amerikanska serierna just nu!"
Ja, det stämmer. Det här är i första hand en personlig blogg, som egentligen kanske passar bäst enbart inom journalistik/media-kategorin.
Däremot skriver jag väldigt mycket om TV, eftersom jag älskar TV.
Men: Vill ni b a r a läsa om TV och veta allt om de nya amerikanska serierna, så finns det andra som gör det mycket bättre än jag. Jag kan rekommendera TVbloggen.com, Anna Thunman och Weird Science till exempel.
Jag skrev en gång en guide, "Så blir din blogg en succé" och har inte följt en enda punkt knappt. Det innebär att detta är en väldigt spretig blogg. Men det betyder inte att den inte är lysande för det.
Alltså: Läs mig, älska mig, länka gärna till mig, men bli inte sur om jag tappar tråden, kommer från ämnet eller yrar iväg ut i verkligheten någon gång ibland.

1 kommentar:

Mattias S sa...

"Men det betyder inte att den inte är lysande för det."
Hahaha, är det sant så är det... :)