måndag, februari 19, 2007

Har du talang?

Nu kommer den amerikanska succén America's got talent till Sverige. Det är TV4 som nu söker dig med en udda talang.
America's got talent är ännu en Simon Cowell-produkt (mannen bakom talangjakter som Pop Idol, American Idol och The X factor) och showen blev omåttligt populär i USA med 12 miljoner tittare på premiären.

Vann hela rasket första säsongen gjorde 11-åriga Bianca Ryan, som blev USA:s nya älskling och en miljon dollar rikare på kuppen. Här är hennes första bejublade framträdande:Andra finalister var joddlarflickan Taylor Ware:Snabbombytarparet:Och the Rappin' Granny:Naturligtvis blev även de mindre lyckade, eller mer... unika talangerna även ganska uppmärksammade. För den som har lust finns det diverse mystiska videoklipp snurrandes på det världsomspännande nätet. Till exempel det här:


Det återstår väl att se vilka talanger vi får se i svensk TV. Känner du att du har nåt du vill visa upp? Anmäl dig vettja.

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

Fredrik Westerlund sa...

Själv höll jag Lilia Stepanova högt i den amerikanska upplagan, men jag antar att det är något slags spastiskt avund som ligger bakom min fascination.

Anonym sa...

Du använder "omåttligt" lite väll enkelt tycker jag... :)

Sara Ödmark sa...

freddi: Ja, rätt imponerande... mattias: Hehe, du har nog en poäng där.

Fredrik Westerlund sa...

Det ryktas att TV4 jagar Luuk för programledarrollen...

Sara Ödmark sa...

Yes, jag har hört det... Vore inte så dumt. Även om det känns som om han är lite överkvalificerad. Programledarrollen är ju ganska blek, dom medverkande är i fokus. Jag menar, Regis Philbin..?

Fredrik Westerlund sa...

Ja, det har du rätt i. Jag är lite osäker på hur hårt formatet styr programledaren i det här fallet, men annars skulle Luuk säkert kunna göra något lite mer av sin roll.