lördag, februari 24, 2007

Kan inte sova innan jag kommer på det här

Hjälp mig! VILKEN låt är det Andreas Johnson sjunger? Ni vet, början på refrängen i "A little bit of love". Det är ju en annan låt och jag kan inte komma på vilken det är. Jag tycker till och med att texten stämmer bra in. Jag associerar trallvänligt, klassiker, lägereld, allsång..? Gud så irriterande.
Kom igen alla plagiat-kännare där ute, hjälp mig!

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Snubblade över din blogg för ett tag sen och tycker den är grymt kul! Sitter också och funderar på vilken låt det är... Den finns ju redan! Precis som Sannas låt som va en direkt rip på Evighet... Hoppas nån kommer på det snart. Driving me crazy. Ha det gott! /debbiemcgee.blogg.se

Sara Ödmark sa...

Emile Azars låt är ju exakt som Westlifes World of our own också.
Jag är ganska förlåtande när det gäller låtstölder, men det är irriterande när inledningen på refrängen gör att man börjar sjunga en annan låt istället...

Anonym sa...

Pale green woman tycker det påminner om den den här men jag vet inte jag....lyssnade inte så mycket då eftersom jag fortfarande skrattade åt after darks låt...*hahahaha*

Sara Ödmark sa...

anna: Jo, det är den! Jag hittade den för en stund sen, men tack ändå!