tisdag, februari 27, 2007

Stjärnskribent hyllas i TV-blogg

Succébloggaren Saom som driver bloggen "Älskade dumburk", journalistbekännelser om TV och livet, hyllas enhälligt i den egna bloggen. Framför allt lyfts hennes förmåga som outtömlig källa till kunskap fram, liksom hennes engagemang för etermediet och de ständigt vassa tankarna. Dessutom är språket i "Älskade dumburk" alltid levande, själsligt utmanande och lättsamt flytande.
Det är bara en tidsfråga innan denna karamell i bloggosfären seglar upp på förstaplatsen på en topplista nära dig.

Kan Niclas Rislund så kan jag.

(Martin Jönsson och Researcher reagerade också det här.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Dessutom har hon bloggosfärens vackraste ögon :-)

Anonym sa...

Hahaha, att ens använda "stjärnreporter" åt någon som jobbar på expressen känns som ett skämt. Att dessutom använda det som sig själv är så pinsamt det bara kan bli.

Sara Ödmark sa...

mattias: Ja, lite skämskudde-varning är det allt...

batti sa...

Vadå? Detta bevisar ju att de (fd) anställda på Expressen faktiskt har humor....eller också bevisar det något annat... :-D

Mohahahaha...

Anonym sa...

And so I did och jag lämnar tillbaka. Lagom underhållande blogg du har me like.
/Emma

Anonym sa...

Hej Anna,

tänkte bara tipsa om en grej som jag stött på på nätet som jag inte kan bestämma mig för vad jag tycker om. Det är svts projekt, heter Sanningen om marika och är nåt slags verklighetsspel samtidigt som en dramaserie. Nu kan jag inte bestämma mig för om jag tycker det är typiskt svt att satsa på kids men helt fel målgrupp (väldigt liten verklighetsspels-målgrupp) eller om dom är tunga som vågar göra något annorlunda och dissa allt kommersiellt jidder typ idol. Vad tycker du??? Du e ju bäst så det är ju bara dig man kan fråga :)

Hejsvejs,
Johanna