fredag, februari 02, 2007

Vem vill du se naken 2

Lite metabloggande piggar upp. Ni minns väl de tre kategorier jag kunde dela in google-besökarna i? De som hittar hit via söktermer i Google är antingen: 1. De som vill se någon naken. 2. De som vill veta om någon är homosexuell. 3. Övriga.
Grupp 1 håller ställningarna som den mest populära. De senaste veckorna har människor hittat hit med hopp om att se följande personer nakna: Vanna Rosenberg, Birgitte Söndergaard, Idol-Ola, Idol-Cissi (säkert ett tiotal...), Pandora (really?), Linda Bengtzing, Katarina Sandström (igen), Filippa Reinfeldt (försök på du...), Peter Jöback, Ika Nord och "Ebba Hult". Dessutom har nån sökt sig hit på Filippa Reinfeldt sexuell historik. Well, I wish I had something for you.
Grupp 2 då? Ja, de som det undrats kring den senaste tiden är Fredrik Lindström, Fredrik Virtanen, Peter Englund och Peter Settman.
I grupp 3 har vi sett lite av varje, som saddam hussein body double, gang bang fru svart, och över 40 kåt som 17.
Googla på.

6 kommentarer:

r igg sa...

Det är riktigt kul att titta på loggfilerna faktiskt. själv har jag inte nämnt en enda kändis vid namn i min blogg (förutom Carl Bildt, Mona Sahlin och Anna Sjödin) och tack och lov har ingen letat efter dom nakna, ännu... Annars är väl det ungefär åt det hållet "snedträffarna" landar. Men jag undrar vad den som sökte på "torka katten i microvågsugn" egentligen var ute efter?

Sara Ödmark sa...

Hjälp! Katter och microvågsugnar hör inte ihop...

Anonym sa...

På tvbloggen.com har vi rätt många som hittar in för att de söker efter nakenbilder på Mattias S. Det är en annan sorts besvikelse.

Anonym sa...

Frågan på allas läppar är om dom är besvikna för att dom inte hitter några bilder eller för hur dom ser ut...

Sara Ödmark sa...

johan och mattias: HAHAHA!

Karin sa...

Alltså...har folk inga liv?