måndag, mars 19, 2007

Ett ajö och en dementi

En hejdundrandes final är väl att vänta när Ricky Gervais och Stephen Merchant har bestämt sig för att bara skriva ett avsnitt till av Extras. Det blir alltså ingen tredje säsong, utan bara ett finalavsnitt, precis som de gjorde med The Office.
- "We don't have a date or any details about the cast yet," said a spokeswoman for Gervais, adding that the idea was in its "very, very early" stages. Från BBC.

Ni har säkert läst det förut, men för att undvika alla missförstånd så kan vi slå fast att Lisa Kudrow INTE är aktuell för Grey's Anatomy-spinoffen, som både Aftonbladet och DN skrivit. Det är ett falskt rykte som man kan läsa mer om i Ausiello Report.

3 kommentarer:

Jill Wegerup sa...

Kudrow känns passé. Eller? Jo.

Fredrik Westerlund sa...

Som Extras-ortodox kan jag inte leva med att du stavar konstigt bara för att DN gör det. Han stavar sitt namn Merchant och vill han göra det tycker jag att såväl DN som du ska respektera det.

För övrigt är det ett väl avvägt format, det där med två säsonger som knyts ihop med ett längre specialavsnitt en tid efteråt. I The Office var julspecialen en förlösande eufori, en perfekt "vad hände sen?" och ett utmärkt avslut på allt som lämnats öppet. Dessutom befriades säsong två från något som annars känts som ett krystat lyckligt slut.

Jag hoppas att det passar Extras lika bra.

Sara Ödmark sa...

jill: För mig får hon svårt att spela andra roller än Phoebe och Ursula... Men passé? Nej, det skulle jag inte säga.

freddi: Så går det när man slarv-kopierar en DN-mening. Det är rättat.