onsdag, april 04, 2007

Carina och Carolina

Berg och Gynning leder Idol-turnén i år. Hurra, säger jag, eftersom Carina Berg är min lovergirl. Men - bara auditionturnén, sen ska andra programledare in för själva utslagsshowerna. Auditionturnén inleds i Göteborg den 14 april, läs mer här och här. Tidigare har jag nämnt Carina Berg för att hon är snygg, snabb, smart och allt på en gång.
Apropå Idol och sköningar: Här har ni Bobby Flynn, som var med i Australiens Idol 2006 och kom sjua. Här sjunger han en egen låt på sin audition:


Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Mattias S sa...

Det jag undrar är, vad bidrar Gynning med?

Fredrik Westerlund sa...

Ah, Berg är så smart (och snygg och snabb)! Det är ju auditionturnén som är rolig att titta på och tacksam att programleda. I utslagsshowerna brukar programledarna inte tillföra mycket.

Mattias S: Mycket! Jag tycker att hon går från klarhet till klarhet och jag har verkligen börjat uppskatta henne mer och mer för varje gång jag ser henne. Hon är ganska cool, tycker jag.

Sara Ödmark sa...

Angående Gynning befinner jag väl mig nånstans mitt emellan er. Jag är skeptisk, men tänker vara öppen. jag tror dom kan komplettera varandra väldigt bra.

Anonym sa...

Det här är mina favvotjejer båda två. Helt underbara - var och en på sitt sätt. Och Gynning har ju verkligen stigit i mina ögon. Ingen Linda där inte. Och mellan allt det där blonda så finns en hel del intelligens.