torsdag, maj 03, 2007

Vacation yeah baby!

Älskade dumburk tar några dagars semesteruppehåll.

Under tiden rekommenderar jag att ni roar er med läsning till exempel via mina länkar i högerspalten, alternativt upptäcker/återupptäcker gammal saom-skåpmat som till exempel min julkalender där du bland annat kan läsa om min snorskräck, om vilka Alex Schulman-faser man kan gå igenom, om mitt julklappsrim till Christer Fuglesang, om varför det alltid är värre att köa bakom någon som köpt ättika, om vad Goosnargh egentligen betyder, och hur man spelar konsthockey.
Andra inlägg du kanske missat är Peder Lamm-debaclet, ett avslöjande om min poetiska bakgrund, och historien om makarna Skoglund. För att nämna några, som kungen skulle ha sagt.
Apropå makarna Skoglund, här är en veckans-sötaste-låt i repris:

Att nynna på tills jag återvänder.
Annars kan du alltid ladda inför ESC, (The Ark kommer ju tydligen att vinna... Hmm, jag är skeptisk) eller spela golf eller roa dig med något annat du tycker är trevligt.
I'll be back.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Rart av dig att förvarna!
Och i din blogg gör det aldrig nåt att du inte nyss uppdaterat, alla dina länkar och filmer och snuttar kan ju sysselsätta vem som helst i ett år eller så... ;o)

Anonym sa...

Har precis upptäckt din blogg så det här kom in handy!

Margherita sa...

Åh, vilken fin låt! Den gjorde mig varm i hjärtat.