tisdag, maj 15, 2007

90-tals-freakshow


Oj oj oj, vilken nostalgichock! Metro dammar av den gamla klassiska hysteritidningen En ding ding värld och jag förflyttas raskt tillbaka till 90-talet. Vem kan glömma storys som Päron-ufo besköt polishelikopter eller Den spegelvända vampyren äter sitt eget blod? Grundaren Hans Hatwig jobbar nu som chefredaktör för Veckans nu och Royal och har inga planer på att starta upp En ding ding värld igen. Behovet är liksom inte lika stort, såhär i internetåldern...

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

andros sa...

Jag har ett 30-tal ding-ding värld liggandes någonstans. Mestadels nummer ifrån 1992-95. Kul att ha kvar.

Anonym sa...

Ja djävlar i min lilla låda vad jag diggade den tidningen! Nu inser man ju hur galen hela tidningen var. Ett skönt nostalgiminne dock.

Gustav sa...

Min favoritartikel ur En ding ding värld är "Jag har dracula inlåst i mitt garage" eller något åt det hållet.
Jag skrattar när jag tänker på tidningen.

Esther sa...

Min favvo är kvinnan som skulle fettsuga låren i Iran och vaknade upp med läpparna bortsugna. Eller en kvinna som frystorkat sin man och satt honom i vardagsrumsfåtöljen med pipan i munnen.