torsdag, maj 10, 2007

ESC 2007 - semifinalen

Jag tycker att...

...Tjeckiens Johnny the Rocker goes growl slogs med Israels du-får-inte-stoppa-köttbullar-i-näsan-Marcus-pekoral om jumboplatsen.
...det vore roligt om Serbien och Marija skulle få vinna hela rasket. Då du, Charlotte.
...åh så många länder det är och så många låtar det är och så få det är som är riktigt underhållande (det vill säga riktigt bra eller riktigt dåliga). Det smalt snabbt samman till en enda stor smet, och då har jag ändå hört många av bidragen förut.
...kändes inte Polen väldigt mycket 90-tal? Det doftade Marky Mark om hip-hopdelen.
...förlåt Norge, men ni kommer ju med exakt samma låt som Portugal. Eller om det var tvärtom. G:son-versionen är visserligen snyggare än den bleka portugisiska versionen, men ack så slätstruket och förlegat.
...tyvärr, men The Ark har ingen chans i finalen. De är fantastiska, men hjärtat säger en sak och hjärnan en annan. (Hoppas jag har fel.)

Läs mer om kvällen i till exempel DN, Aftonbladet och esctoday.
Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

The Swede sa...

Jag skrattade så jag bajsade på mig när denna patetisk soppa av urusla låtar toppades me d att det blir ett öststats-joddel en hel fredagkväll. Jag hatar skiten och nu får alla patetiska schlagermänniskor det som de förtjänar!

AnnCharlott sa...

Jag trodde The Ark hade en god chans att vinna - ända tills resultatet av gårdagens rösning var klart. Då insåg jag att jag fattar inte riktigt hur Europa tänker och tycker. Serbiens låt gillar jag dock skarpt (och Charlotte Pirelli kan slänga sig i väggen, eller nå´t ...) Så Saom, vilken låt tror du segrar? Själv törs jag inte gissa.