lördag, juni 30, 2007

Åttiotalsbarn - eller TV-stjärnornas musikaliska förflutna 2

När jag började luska i TV-stjärnornas musikaliska förflutna var det några videor och stjärnor jag sorterade bort, mest för att inlägget inte skulle bli så långt. Men jag tänkte att jag skulle göra ett tillägg med några av de förbisedda nu. Så här söt är nämligen Elijah Wood i Paula Abduls video Forever Your Girl. Videon hittar du här, om du även vill njuta av lite skön 80-talsdans.

När vi ändå är inne på barnskådisar sent 80-tal så är det väl också värt att uppmärksamma en av mina favoritlåtar från uppväxten: Suzanne Vegas Luka. I videon ser vi som Luka himself Jason Cerbone, som vi känner igen bland annat från Sopranos där han spelade Jackie Aprile Jr.

(Tack Dakota som påminde mig om Elijah i en kommentar.)

Inga kommentarer: