söndag, augusti 26, 2007

På anslagstavlan

1. Bäst på TV i veckan: Friidrotts-VM, SVT. Jag är en hopplös sportnörd när det kommer till stora mästerskap. Tyvärr, eftersom jag inte kan förneka att mitt liv störs en aning av sändningstiderna. 03.00-06.30 är inte min bästa TV-tittartid, men, a girl's got to do what a girl's got to do. Hittills har jag sett varje sänd sekund.

2. En skön Sopranos-guide från A till Ö hittar du i DN.

3. En Blogger-bugg har gjort att jag sen januari haft några kommentarer liggande som jag inte kommit åt att godkänna. Idag funkade det äntligen. Ni som lämnat kommentarer och undrat varför de aldrig dök upp på sidan - jag har alltså inte censurerat bort dem. De finns där nu.

2 kommentarer:

Kristoffer Viita sa...

Jag är lite besviken över att du inte har med "Ika i rutan" som alternativ på din tävling bland de "bästa barnprogrammen". Fast det kanske har att göra med att Ika var det första sexobjektet för många unga män?

Sara Ödmark sa...

Scrolla ner lite och läs "Back in the days"-inlägget... Nämner Ika i rutan där. (Var inte Ika en del av Björnes magasin förresten? Kanske minns helt fel där.)
Jag hade ingen aning om att hon var ett sånt första sexobjekt! Intressant. Själv tyckte jag som sagt att hon var urläskig. Burr.