fredag, november 23, 2007

Vem blir Sveriges nya TV-stjärna?

Framtidens programledare ska vaskas fram genom ett nytt talangprogram i SVT. Inspelningarna startade igår. TV-stjärnan ska det heta och har naturligtvis redan jämförts med Idol. Själv tror jag dock att de båda programserierna kommer att skilja sig åt rätt kraftigt.
Kristian Luuk, Janne Josefsson, Anne Lundberg och Anna Hedenmo är några av SVT-profilerna som ska fungera som coacher. Kan bli intressant att se, det känns som fyra väldigt olika personligheter och programledartyper. Själv har jag träffat två av dem och faktiskt blivit coachad av den ena, och det var i alla fall en angenäm upplevelse. Ska bli spännande att se hur de lägger upp formatet.
Per Sinding Larsen håller i spakarna och serien ska sändas nästa år.

(Angående Idol förresten: Varför blir folk förvånade när Daniel åker? Det borde vi väl lärt oss vid det här laget att när det gäller Idolkonceptet så faller ofta stora favoriter i det här läget. När en särskild deltagare sågas så hårt som Andreas gjorde ikväll så får den deltagaren alltid alltid mängder av stödröster. Marie har hängt löst förut och fick därför också röster - och Amanda var nedsnackad inför kvällen även hon. Alltså åker den hyllade Daniel, som alla tror är säker. För övrigt har jag slutat titta på svenska Idol. Nästan.)

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Nathan Lee sa...

Inget med Per Sinding-Larsen kan väl egentligen slå fel? Så varför inte. För övrigt är Idol fantastiskt i all sin tokighet. Hur om inte genom att se på alla dessa pinsamma försök att sjunga ska vi annars lära oss att rannsaka oss själva och inse att det ibland faktiskt är allra bäst att bara hålla käften? Hej förresten.

Sara Ödmark sa...

Hej på dig!