söndag, februari 17, 2008

En andra chans

Förra lördagen missbedömde jag monumentalt svenska folkets (läs mor Elses) kärlek till Christer Sjögren. Den här lördagen tyckte jag det kändes som att alla tog för givet att Carola och AJ skulle segla vidare. Trogna "Idol"-tittare vet vad det betyder, det är då favoriten brukar åka ut och bli fyra. "Jag tror folk tänker att de där bröderna Rongedal är proffsiga och sympatiska och den där Sanna, hon kan verkligen sjunga och så röstar de på dem istället" sa jag men trodde inte så mycket på det själv ens.
Konstaterar att jag hade mer rätt den här veckan. Konstaterar också att det blir synd om de som ställs mot Häggkvist och Johnson i Andra chansen.

PS 1: Bäst i lördags var nog ändå min mor, som fick den försynta frågan "Tycker du inte om Christer Sjögren? Varför inte det?" från en dam i sällskapet. Min mor funderade en stund, tvekade lite och sa sedan fullkomligt uppriktigt: "Jag tror liksom att han är ond."

PS 2: Såg också att Mums Zelmerlöv fått med en låt i den rumänska Melodifestivalen.

Läs om melodifestivalen hos AB, SVT, DN, Expressen, SvD.
Andra bloggar om: , , , , , , , , , .

5 kommentarer:

Mattias S sa...

Har din mor en fanclub?
Sign me up i så fall... :)

Sara Ödmark sa...

:)
Hon är stencool faktiskt.

listoplisto sa...

Jag håller med din mor ;-)
C.S är lite ond, likaså Lasse Berghagen... det bara är så.

Anonym sa...

Måns var på festen där jag var. Kvällens snyggaste kläder tillhör Caracola. Risken idag är att något av de två sämsta bidragen går vidare till final, Patrik och Frida. Nej!

Sara Ödmark sa...

Oj! Det låter spännande. Ska sitta naglad framför TV:n.