måndag, mars 10, 2008

Betnér och Gustafsson i roastduell

Magnus Betnér körde lite stand-up på Big Ben igår och passade på att snacka skit om allas vår nya älskling Björn Gustafsson. Mitt bland okvädesorden kommer Björn själv insläntrande i lokalen och överraskar Betnér.
"Björn Gustafsson utsatt för mobbningschock", som kvällstidningarna skulle uttrycka det. Eller "Schlager-Björns humorkupp". Eller "Komikerfajt i källarklubb". Så här uttrycker jag mig: Skitroligt. Se själva:

Klipp hämtat från Magnus Betnérs hemsida.
Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe :)

Mattias S sa...

Jag blır sa sur pa mıg sjalv, jag hade tankt sticka dit!

Sara Ödmark sa...

Jag hade verkligen velat vara där...

Anonym sa...

serifuckingiöst vad roligt att betnér går loss!

Sara Ödmark sa...

navid: I know! Jag gillar hans "DOM hatar dig... Jag å andra sidan..." efter att hans bitterhet stegrats till oanade höjder precis innan. Hahaha.
Love Betnér.

Marvin Gardener sa...

Hehe, så jävla bra. Kanske borde kolla in Björn ändå nån gång, har ju dissat honom tidigare.

Big Ben verkar ju inte fel heller, måste jag gå på nån gång. Var nån därifrån på Comedy Corner idag och hon var riktigt bra.