torsdag, april 10, 2008

Hammar och Wikingsson skippar SVT

Det blir ett På Spåret utan Filip och Fredrik nästa säsong, enligt Resumé. De nobbar SVT med hänvisning till att inspelningstiderna krockar med deras egna planer. Synd, eftersom F&F:s medverkan förra vändan gjorde mig sugen att se The Oldsberg Show för första gången på länge. Rätt duktiga var de också, även om jag skrattade rått när de föreslog att finlandssvenska kunde vara ett av Sveriges officiella minoritetsspråk.

(Skratta rått kunde jag göra eftersom jag råkade veta svaret. Sveriges officiella minoritetsspråk är samiska, finska, tornedalsfinska, jiddisch och romani, bara ännu ett exempel ur min aldrig sinande brunn av märklig kunskap. I På Spåret skulle jag däremot inte klara mig så bra. Där måste man ju kunna geografi, konst och arkitektur och sånt, jag briljerar mer på värdelöst vetande-stadiet.)

Foto: Daniel Jordahl
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Fredrik Westerlund sa...

Du briljerar på så många fler sätt än så.

Anonym sa...

Okej. Då går vi miste om F & F i På Spåret. Synd.
Men man kan ju alltid hoppas att Anette Kullenberg kommer tillbaka i kupén. Hon är ju hur skön som helst.

Sara Ödmark sa...

freddi: Gulle dej!

nonsensakuten: Anette Kullenberg! Brrr. Jag är allergisk mot henne.

Anonym sa...

Jag har kastat ut tv:n. Vem fan behöver se på tv när organet.se finns.