torsdag, april 03, 2008

Live long and prosper

Omröstningen är tillbaka!
Nu vill jag veta vilken utomjording i en TV-serie som är din favorit. Alla gillar vi väl E.T, men vilken besökare från yttre rymden är skönast just i TV-rutan?
Gillar du Alf bättre än Stålmannen? Eller är det Teal'c från Stargate SG-1, Mork i Mork and Mindy, Sally från Tredje klotet från solen, Kenny Starfighter, Mr Spock ur Star Trek, Kapten Zoom från Galaxer i mina braxer, sa kapten Zoom, Zoidberg i Futurama eller kanske Zev Bellringer från Lexx som du alltid vill se mer av?
Jag är ingen renodlad scifi-entusiast, så det är möjligt att jag missat någon klassiker. (Jag ville ha tio alternativ, så exempelvis Willie - den snälla ödlan i V - fick inte plats bara så att ni vet.)

Man kan konstatera att de flesta utomjordingar tydligen är män.
Rösta på nu!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Spock! Anytime, any day! Live long and prosper! \/