fredag, maj 02, 2008

This is Sverige

Ikväll såg jag This is England. När filmen var slut hamnade jag mitt i SVT:s Debatt med ämnet Medierna berättar inte sanningen om invandringen. Men jag valde bort Josefsson till förmån för webbradion och P3 Dokumentär om mordet på Fadime.
Nu har jag ont i magen.

Men jag rekommenderar verkligen både filmen och dokumentären.
Andra bloggar om: , , , , , ,

5 kommentarer:

Psykbryt sa...

Inte riktigt mitt ämne, men jag länkar dig nu från min sida. Jag kommer liksom tillbaka hit och märker jag och får lust att rota i dina arkiv.

Jag tycker om att promota andra bloggar som jag tycker är viktiga, och brukar göra detta genom att vid ett lämpligt läge tillägna ett inlägg, och jag ger alltid bloggaren i fråga möjligheten att själv skriva detta inlägg som en liten bloggpresentation. Hör av dig på psykbrytet@gmail.com om du är intresserad. Annars så ses vi bloggledes.

Tack för en bra blogg!
Jonas (Psyk)

Anonym sa...

Om du läser organet.se så släpper magvärken.

batti sa...

This is England är riktigt bra! Mycket välgjord och Thomas Turgoose som Shaun är helt fantastisk!

Anonym sa...

helt jävla briljant film. han som spelar huvudrollen förlorade dessutom sin mamma under inspelningen plus att han de första dagarna krävde shane meadows på five quids varje dag för att överhuvudtaget dyka upp på inspelningen. jag ömmar för honom. fin.
tror han kommer vara med i meadows nästa film också.
kolla in min och johan miderbergs nya blogg förresten.
http://pingvspong.blogspot.com/

Minna sa...

Den dokumentären var riktigt stark men klart värd att lyssna på. Den berörde verkligen.

Och filmen, helt klart sevärd! Jag skulle nog säga att det är en av de bästa filmerna jag har sett på länge.