tisdag, juni 24, 2008

Midsommarkultur

Under den fantastiska midsommarhelgen lyckades jag också hinna ikapp mig när det gäller två kulturmåsten som släpat lite i bakvagnen. Jag såg äntligen Juno, och läste äntligen Åsa Linderborgs Mig äger ingen.
Juno var precis som jag hade förväntat mig, en perfekt dagen-efterfilm. Lagom okomplicerad med hög mysfaktor och fina skådespelare.

Mig äger ingen infriade också mina förväntningar. En otroligt mild, anspråkslös kärleksförklaring till en förälder. Jag grät konstant till de 50 sista sidorna, trots att den inte var det minsta sentimental. Det kan ha berott på att klockan var 04.00 på morgonen, men mest tror jag det var den rörande beskrivningen av en far-dotterrelation som fick ögonen att svämma över.

Summa summarum var det två väldigt olika kulturupplevelser som båda rekommenderas varmt.

Andra om: , , , , , , ,

1 kommentar:

HANS sa...

Tips om ny mötesplats endast för lesbiska.

Communityn är endast till för tjejer/kvinnor och lanseras till Pride.
Bloggen är ingång sedan ett tag.

www.flator.se

MVH
Hans