fredag, juni 13, 2008

O Captain, my Captain

Min vän Freddi vet hur man spelar på snyftsträngarna. Han har tillsammans med Mattias Svensson kokat ihop en politisk satir angående FRA-lagen:Läs mer i Döda politiska karriärers sällskap, här, eller på typ vilken annan blogg som helst.

Detta påminner mig för övrigt ännu en gång om att jag måste se Döda poeters sällskap. Nä, jag vet, jag är nog ensam i hela världen om att inte ha sett den. Den ligger till och med hemma, i ett fint litet DVD-fodral och väntar, men den rätta stunden har inte infunnit sig hittills.
Kanske är det dags nu.

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du borde nog se Döda poeters sällskap, den är en sån jag också gråter till. Men jag gråter lätt till film.
Svar: The notebook var värd fyra visningar på raken och A walk to remember är lika fantastisk. Se dem gärna. :) Ha en bra kväll.

Jonatan sa...

Det är en bra film, har sett den två gånger. Och jag som kille grät också ;) men fick dölja det då det var i gymnasiet och jag såg den tillsammans med resten i klassen.