tisdag, september 02, 2008

Stormare hos Luuk

Ikväll är Kristian Luuk tillbaka i rutan med sin videokväll. Åtta halvtimmar ska det bli i höst, den förkortade programtiden ska vägas upp av en bättre sändningstid, SVT1 21.00.

I premiärprogrammet har Peter Stormare tagit med sig tre musikvideor för att berätta om hur de har förändrat hans liv. Jag är inte så lättimponerad av Stormare, hans insats i Stjärnorna på slottet var fascinerande men han känns numera en smula överexponerad. Därför har jag också svårt att hålla intresset uppe under hans halvtimme i Luuk-fåtöljen. Luuk är som vanligt duktig på att få till en skön samtalsstämning, även om han i det här fallet kanske gnager lite för mycket på vissa ämnen och rusar för snabbt förbi andra. Det kortare formatet passar heller inte riktigt den dramatiske skådespelaren. Luuk väljer stora och tunga frågor om identitet och otrohet och faderskap och Stormare hinner mest bara trassla in sig innan det är dags för nästa video och ämnesbyte. Men visst lär jag mig saker om honom som jag inte visste förut.

SVT verkar för övrigt vara aningen förvirrade när det gäller de inbokade gästerna i serien. Tre gäster är offentliggjorda, skriver de: Peter Stormare, Lena Philipsson och Leif Silbersky. Men titta på gästlistan för september:

Videokväll hos Luuk SVT1 tisdagar 21.00. Del 1/8 ikväll.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha inte helt hundra koll kanske?? :)

Anonym sa...

Jag diggade Stormare riktigt mycket i Stjärnorna på Slottet, vilket gör att jag MÅSTE se Luuk ikväll.
Sen längtar jag så jag nästan spricker till nästa vecka då min favorit Lena Philipsson ska vaar med ;-)

Anonym sa...

Har spelat in det men ska kolla ikväll. Fler sådana där program i tv eller gärna en riktig daglig talkshow tack! Kul med fler som bloggar en del om tv :)

Sara Ödmark sa...

sandra: Ja, man undrar vad det betyder? Är Reinfeldt en senare gäst?

sofia: Ja, Lena PH kan bli roligare att se.

mattias: Jag håller med.

Svenska Larm sa...

Peter Stormare är lite otäck. Ibland ganska mycket otäck. I går var inget undantag.

http://svenskalarm.blogspot.com/2008/08/visdomsord-frn-peter-stormare.html

Anonym sa...

haha jävla snurrigt..

det är klurigt med namn på fittan, vad använder du själv? (jag biter mig själv i handen varje gång jag säger fitta eftersom jag osökt tänker på konversationen tillsammans med min mamma..=). tack för kommentar! Snygg blogg, jag älskar struktur=)

// farbrorsara