fredag, september 12, 2008

SVT och porren

SVT fortsätter med sina temakvällar på lördagar. Under hösten kommer vi att få fördjupa oss i ämnen som vampyrer, tyskarnas fascination för Sverige, ståuppkomik och det svenska tennisundret på 80-talet. Men den 4:e oktober blir det porr för hela slanten. Först visas tre dokumentärer om porrindustrin, (bland annat en om succéfilmen Långt ner i halsen), sedan avslutas kvällen med spelfilmen Boogie Nights.

Själv kommer jag förmodligen inte att se så mycket av temakvällen, eftersom jag just den dagen är bjuden på ihopflyttningsfest. En ihopflyttningsfest är, precis som det låter, en fest för att fira att två av mina vänner slår sina påsar och kartonger och sänglinnen ihop. Den ena vännen har sedan länge ett alias: Kanin. Den andra kallas Pippo. Alltså: Den 4:e oktober, när SVT som av en händelse har porrtema, ska PIPPO och KANIN fira att de blivit kära och flyttat ihop.
Kan två människor vara mer ämnade för varandra?

Andra om , , , ,

6 kommentarer:

linlasj sa...

Det kan inte vara en slump...

Anonym sa...

Klart det inte är en slump. Enbart skicklighet, min vän. Enbart skicklighet.

Sara Ödmark sa...

Haha! Jaså, är det så att man väljer partner utefter smeknamn nu för tiden? Modernt.

Ozjeppe sa...

Men själva kärnan i temat, dvs en riktig porrfilm, vågar de minsann inte visa. Hellre då mängder av finare och mindre skadlig kultur i form av våld, mord & död. Moral, dubbelmoral, SVT? Nääää...

Anonym sa...

Håller med Jeppe.
Dubbelmoralen firar nya triumfer hos SVT. Tv:s svar på Systembolaget.

Ozjeppe sa...

Fast bojkottar Bolaget nån produkt av liknande finmoraliska skäl egentligen? :-D