onsdag, februari 11, 2009

Wolverine does not do high kicks

Det drar ihop sig till Oscarsgala - den 22 februari är det dags. I år är det inte den sedvanlige komikern som ska leda festligheterna, utan Hugh Jackman tar över spakarna från Jon Stewart. Hugh Jackman är för den breda massan mest känd som Wolverine i X-men, men det kommer faktiskt inte att vara första gången han leder en stor gala. Som trefaldig värd för the Tony Awards har han stått inför en liknande publik förut.

Så här såg det ut en av gångerna, när Hugh pratar (och sjunger) om svårigheten att kombinera sin hårda Wolverine-image och kärleken till musikal:

5 kommentarer:

.... sa...

Åååh! Jag kommer sitta som klistrad *dreggel*


;)

Anonym sa...

Jo den postern är rätt läcker! ;) Precis som Hugh här. Härligt klipp! :)

Anonym sa...

Synd att de aldrig valt Sarah Silverman. Hon är cool. Och så vansinnigt vacker.
Fast möjligen är hon lite för frispråkig.

Anonym sa...

Annars var det kul med Stig Larsson och Greider i Babel ikväll. Där kan man prata om tungviktare och light. Greider pratade goja som vanlig. Även om det känns lite ofräscht med citat från Stalin-tiden så får Greider mig alltid att tänka på ett av bolsjevikernas favorit-skällsord: "intellektuell onanist".

Måste dock tyvärr säga att Stig Larsson inte riktigt kom till sin rätt. Känns lite som han tappat stinget, och vet om det själv. Men han är väl som en boxare – ingen vet bättre än den gamla champen själv när han inte längre har DET.

Men varför skriver jag det här? Det är ju din blogg.

Sara Ödmark sa...

BarbaGul: Jag med!
Emil: Härligt var ordet.

Nonsensakuten: Jag avgudar Sarah Silverman. Men jag tror hon skulle göra alla stora stjärnor väldigt nervösa, hon kan ju säga lite vad som helst. :)

John: Skriv så mycket du vill! Visst är det min blogg, men kommentatorsfälten är till för er.