söndag, mars 15, 2009

Melodifestivalen - efterspelet

Vilken final. Jag trodde det var den sämsta på flera år, men istället blev det en av de bästa. När ingen Melodifestival de senaste åren varit särskilt svårtippad var det här ett välkommet avbrott. Sjukt spännande! Malena var inte min favorit men jag är glad för hennes skull och jag kommer inte att skämmas när hon representerar oss i Moskva. Om kvällen i övrigt har jag följande jag-mötte-Lassie-fakta att rapportera:

- Jag satt hela kvällen i en soffa som Moto Boy också suttit i.

- Mannen som satt bredvid mig hade en likadan blinkande Melodifestivalpin på kavajslaget som Fredrik Kempe hade - och han hade dessutom fått den av just Fredrik Kempe!

- Fyra personer i sällskapet var gamla Melodifestivaljurymedlemmar, alla dock från olika år.

- Vi tävlade i att tippa finalresultatet och jag vann.

Det där sista var ingen jag-mötte-Lassie, jag ville bara berätta det.

2 kommentarer:

Nemo sa...

Tingelingtingeling - russian style hade sopat bana med resten av Europa. Synd att det inte var med, om nu vinst i Moskva är det som gäller...

Sara Ödmark sa...

Vinst i Moskva är inte det som gäller om du frågar mig. Men Tingelingtingelingnumret var right on the spot.