måndag, juni 29, 2009

Vegetarianräven

Jag har en vän som är programledare för ett naturprogram i TV och som är lite som Snövit faktiskt, lockar fram djur ur alla hörn. Den här räven till exempel, som kom och hälsade när vi hängde i helgen. Vi bjöd den på sojakorv (så urbana är vi) och det tyckte den om. Min mobilkamera var den mer skeptisk emot, så bilderna blev inte de bästa. Nästa gång ska jag be Snövit ropa fram en björn eller lo eller kanske en flodhäst, så blir det lite mer action.

2 kommentarer:

Thunman Sköld sa...

Ååååååååååååh, jag blir så avundsjuk. Jag vill också kunna locka fram djuren, bli kvinnan som talar till...eh...djur. Nu är det mest mygg och katter som gillar mig. Det är inte NOG!

mikebike sa...

Fan vad koolt. en räv. en riktig räv. De enda rävar jag lyckas locka fram är spårvagnsalkisarna. men de gillar mig som fan av någon anledning. Jag har en så kallad "bum appeal"