torsdag, juli 02, 2009

Hälsningar från Köpenhamn

Kära blogg.

Hur mår du? Jag mår bra. Förlåt att jag inte har tid att leka med dig. Jag är i Köpenhamn, det är fint här. I tisdags var jag på konsert med ett band som heter Depeche Mode. Det var bra. Idag ska jag på tivoli och åka karusell. Det ska bli jätteroligt!

Om du har tråkigt utan mig tycker jag att du ska läsa den här braiga texten av Jonas Gardell, i tidningen Expressen.
Puss och kram!
/din S

P.S. Vet du, danskar är jättekonstiga. De dricker massor av öl och pratar som om de kräks hela tiden. Men de är glada och snälla nästan jämt. D.S.

2 kommentarer:

Julia sa...

Av någon anledning tycker jag att det här var jätteroligt.

Sara Ödmark sa...

Så bra. Det var kanske inte mitt intelligentaste inlägg nånsin, så tack för den kommentaren!