söndag, augusti 16, 2009

Henrik Dorsin i Vinterviken

DN har träffat komikern Henrik Dorsin i ett samtal om "Tingeling"-virrvarret efter Melodifestivalen och hans förebilder inom humorn bland annat. Artikeln påminner mig om en sak, och jag vet att jag redan postat veckans arkivklipp men jag kan inte undanhålla er denna pärla från förr. Visste du att Henrik Dorsin var med i "Vinterviken"? Du vet, filmen med Lina "Elisabeth" Englund och David "John-John" Tainton från 1996? Jodå, titta här:Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt eller bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Här hittar du en sammanställning över de jag har hittat hittills.

4 kommentarer:

Julia sa...

Han verkar lite skeptisk till framtiden inom actionfilm.

Donny H sa...

Grym rolltolkning. Method acting?

Sara Ödmark sa...

Hehe, det påminner mig lite om det där avsnittet i Vänner när Joey får vara stunt-röv men blir kickad för att han spelar så mycket med rumpan.

Cecilia sa...

Ja, jag såg det också när den visades på 4:an tidigare i sommar. Inte liite chockad jag blev!! :) Härligt att fortfarande upptäcka nya saker i filmer man sett så pass många gånger.