torsdag, oktober 15, 2009

Går Lagerbäck tillbaka till Ica nu?

Antingen kom inlägget "Äntligen Knesset" lite för tidigt, eller så är jag väldigt försenad i min söndagsserie. Livet har kommit emellan, som det kan göra ibland. Men för sakens skull, och för att jag är lite Lagerbäck-blödig just nu, så kan vi titta på ett par inte-alls-särskilt-gamla-klipp med Lasse. Till exempel Back for good och Ica-reklamen:


Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt eller bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Här hittar du en sammanställning över de jag har hittat hittills.

3 kommentarer:

Svante sa...

Jag älskar kända personer med självdistans! Må så vara att Lagerbäck fick en del pröjs för att vara med - men ändå.

Sara Ödmark sa...

Mmm, självdistans är sexigt! Bara man lyckas hålla balansen mellan "kul grej" och sellout...

Svante sa...

Ja, precis. Fast självdistansen kan ju gå för långt också, som med "Nyhetsankorna" till exempel...