torsdag, oktober 01, 2009

Imorgon har jag nog något att säga

Jag har helt glömt bort hur man gör när man bloggar. Klickar på "nytt inlägg" och tomheten stirrar så provocerande mot mig att jag gör det förbjudna, bloggar om bloggandet. Meta. Huvudet är så fullt av mitt snurriga liv just nu att det bara kan processa lösryckta tankar, en i taget.

Jag tittar på Idol. Tjejerna är ljusår bättre än killarna i år. Erik ska vara den bästa killen och han sjunger falskt. Reza som inte gick vidare är bättre än alla killar som gjort det. Nåja. Det är väl ganska oviktigt.
Jag tittar på Nöjespokalen på femman. Ett ljuvligt program för en nöjesnostalgiker. Men Sofia Wistam har så bråttom, gästerna får inte prata färdigt och hela programmet känns stressat. Synd.

Veckans mest välskrivna text var den om Roman Polanski och våldtäkten.
Känner mig lite som professor Higgins när jag läser Calle Schulman. "I think he's got it! By George, he's got it!"
Och så Hanna Hellquist.

Inga kommentarer: