söndag, februari 14, 2010

Here kitty kitty

Ett arkivklipp denna dag borde gå i kärlekens tecken. Så vad gav mig magfjärilar back in the days? Efter lite grävande i minnet får jag erkänna att den jag som barn tyckte var tjusigast av alla i tv-världen hette Vincent. En hårig bjässe med anger management-problem. Inramad av åttiotalsestetik och smäktande stråkar.
Ja, mitt hjärta blödde för en Beast och hans omöjliga kärlek.
Men så har jag alltid varit en kattmänniska också.Varje söndag rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt eller bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Här hittar du en sammanställning över de jag har hittat hittills.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Den där serien hade jag helt glömt bort!

Sara Ödmark sa...

Ja, det var ett tag sen nu.

Ola Claesson sa...

James Hetfield?

Stefan sa...

Får mig direkt att tänka på Jousha i Dark Angel.

http://img.listal.com/image/478808/500full-dark-angel-photo.jpg

Sara Ödmark sa...

Ola: Ja, inte så långt ifrån!

Stefan: Rätt likt. Vincent dock stiligare imo.

toppit83 sa...

Kommer ihåg hur man som kille skulle tycka att denna serie var töntig och alla tjejer älskade den :) Dock satt man varje vecka och såg den. För trots allt trams så var ju Vincent väldigt häftig och tuff också :)

Unknown sa...

Oj,det var länge sedan. Jag kommer ihåg serien väl, följde med spänning Linda Hamiltons kamp för Vincent. En något absurd historia, men så var det också i samma veva som min favoritartist hette Glen "Mederos"...avslöjar hur gammal jag är...