torsdag, oktober 27, 2011

Let the games begin

Jag älskar sällskapsspel. Jag har till exempel det här superfina (se ovan) som jag aldrig får spela. Ingen vill spela det med mig eftersom jag tydligen är för "överlägsen". Bah. Därför var det kul att hämta ut det här paketet på posten:


Nya frågespelet Popkult! Med urtjusig spelplan, grymma spelpjäser och frågor inom kategorierna spel, musik, litteratur, film, skvaller och tv. Och om jag är stenvass i vissa av dessa kategorier är jag desto svagare i andra. Så nu kanske någon vill spela med mig?

5 kommentarer:

Pippo Hanzoni sa...

Jag, jag, jag!

Sara Ödmark sa...

Aber naturlich! Vi måste boka en spelkväll.

Pernilla sa...

Hi hi skojigt!
Kraaaam

Grovt Initiativ sa...

spelade det i söndags. du kommer störa dig som fan på att det är uppbyggt så att man ges de frågor man kan sämst av motspelarna. ändå rätt kul.

Alexander Kandiloros sa...

Haha, men händelsekorten gör att man kan parera bort de man inte kan och sno de man kan :)