måndag, januari 23, 2012

Sökordspoem om Horace Engdahl

Går igenom gamla bloggutkast och hittar något jag påbörjade för tre år sen med arbetsnamnet "sökordspoem om Horace Engdahl". För den som inte minns vad ett sökordspoem är så är det ett kreativt alster skapat enbart utifrån sökord och fraser som folk använt för att hitta till ens blogg. (Man kan få reda på sånt via statistikprogram som Statcounter och Google Analytics m fl.)

Jag har ingen aning om varför jag ville uttrycka mig om Horace Engdahl i det formatet men bloggutkastens vägar äro outgrundliga. Detta är vad som mötte mig:

lägga rabarber på
horace engdahl

allmänbildning
onomatopoet
glupska ordbok

horace engdahl

christian look

20 års åldersskillnad

en härlig tid

horace engdahl

brottas

naken
få sina fiskar varma

boom schackalack


får det lov att vara en cigarr, sa indianen.

Eh. Ok.
Inga kommentarer.

1 kommentar:

Ron Obvious sa...

Idén är ju i alla fall briljant. *snor*