torsdag, maj 17, 2012

De som inte kom med

Så. Där har ni min topp 40, mina auditionfavoriter i kategorin solosång.

Några höjde på ögonbrynen när Susan Boyle hamnade utanför listan, och möjligen skulle hon enbart utefter genomslag varit värd en placering. Men jag har alltid haft svårt för Susan Boyles röst. Jag gillar inte intonationen, hon har ingen tajming, auditionlåten säger mig inget. Och är det bara ännu en i den tveksamma genren sjunger-bra-trots-ful så känner jag lite been there done that. Men men, kul för henne att det gick så bra, hon har säkert inspirerat en och annan därute.

Här är några som åkte ut från listan i sista stund:


Andra som hamnade just utanför topp 40 (youtuba om du känner för det): Megan Joy Corkrey, Landau Eugene Murphy, Chris Medina, Jade Richards, Connie Talbot, Jack Vidgen, Jessica Mauboy, Ronan Parke, Jamie Pugh, Adam Lambert, Paris Graham-Jones, Jai Mcdowell, Kellie Pickler, Scottie McCreery, Mario Vazquez, Johnny Robinson, Misha Bryan, Paul Allen, Jal Joshua, Sung Bong Choi, Cher Lloyd, Casey Donovan, Fantasia Burrino m fl.

Ett litet hedersomnämnande vill jag också ge till Joel Turner:
Nu är det bara att börja klura på nästa lista!

2 kommentarer:

G. sa...

Antar att du sett Sean Michel

http://www.youtube.com/watch?v=PydnNhYla3Y

?

Sara Ödmark sa...

Ja! Men tack för att du påminde mig. Han är en skön typ, men skulle nog inte räknas till mina favoriter.