lördag, februari 02, 2013

Melodifestivalen 2013, del 1

Om finalisterna: David Lindgren får pluspoäng för att han går in till en New kids on the block-låt och för att han med en gul näsduk i höger bakficka enligt hankycode signalerar att han vill ha en golden shower(!). I övrigt slätstruket, men ett stabilt pophantverk.


Yohio! Plupps blonda lillebrorsa! Lite för generisk låt, hans personlighet är större än så, men ändå mycket roligt att denna Sönnsvallsyngling nu får sitt stora genombrott på hemmaplan. Han och hans bandkompisar hällde för övrigt bensin på min kusins dotter en gång och tände på, så jag måste ju hålla på honom. (Förtydligande: Det var i en musikvideo och inte på riktigt. Jag är mycket förtjust i mitt kusinbarn).

I övrigt: Anna Järvinen var fin, Eric Gadd gjorde inte bort sig men den där vedervärdiga bananer-i-pyjamas-låten med Mary N'diaye borde bojkottas från alla sammanhang där man kan förvänta sig att det finns människor över fem år. Kan inte begripa hur Mary, som i The Voice framstod som en cool katt med internationella popstjärneambitioner kunnat gå med på att branda om sig till den nya Markoolio.

#blogg100
11.

Inga kommentarer: