tisdag, maj 28, 2013

Arrested Development

Som alla andra har jag kastat mig över säsong fyra av Arrested Development. Så här halvvägs in kan jag konstatera att den är smart, rörig och alldeles, alldeles underbar, men inte särskilt... kul? Vilket ju är lite synd för en komediserie. Men jag är inte den som klagar.

Jag konstaterar också att jag inte kan se karaktären Marky Bark utan att tänka VAD GÖR PETER MAGNUSSON I ARRESTED DEVELOPMENT!?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har visserligen bara sett tre avsnitt än så länge, men är nästan lite ledsen över att serien tappat så mycket av sin magi. Tempot är mycket slöare och man har plockat in en massa kända skådisar som vill hänga på tåget.

Kanske är det jag som har för höga förväntningar, men hittills har säsong fyra inte hållit måttet. Tråkigt, men kanske ngt man får räkna med.

BTW, du har en väldigt trevlig blogg!

Sara Ödmark sa...

Ja, det är ju svårt att komma runt de höga förväntningarna...

Tack så mycket för komplimangen!