torsdag, oktober 10, 2013

Speldjävul

Jag kan ha tänkt mitt livs mest patetiska tanke häromdagen.

Jag har börjat spela ett spel på paddan, ett sånt där realtidsspel där man skördar/mjölkar/bakar eller vad det nu är med givna tidsintervall. Typ: nu kombinerar jag min havre med äpplen och bakar en paj som är klar om fem timmar då jag kan sälja den och tjäna pengar. Vissa saker tar fyra minuter, andra sexton timmar vilket garanterar att det alltid är nåt på gång, alltid är nåt himla får som snart ska lämna ull och gör det omöjligt att slita sig. Jag är galen i såna spel, och nu har jag fastnat i det här. Så till den milda grad att jag häromdagen för bråkdelen av en sekund övervägde att ta med mig paddan till jobbet. Så att jag skulle kunna stöka undan lite på farmen under tex lunchen, och tjäna flera timmar.

Märk väl att detta inte var den patetiska tanken jag syftade på.

Nej, i samma stund som idén att ta med mig paddan på jobbet för spelets skull kom till mig slog jag också ner den. För, tänkte jag, det vore ju idiotiskt. Och sen är det ju så trevligt att ha nåt att komma hem till också!

Herregud.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Måste vara Hay Day. Det är min nioåriga dotter också vansinnigt förtjust i. :)

Sara Ödmark sa...

Farmstory 2, faktiskt! Det finns ju tusen såna där. Det var en annan som också gissade på Hay Day, och nu är jag lite oroad för att jag, när jag tröttnar på Farmstory, kommer att prova Hay Day istället... Hjälp. Det måste få ett slut.

Anonym sa...

Börja spela cookie clicker i webbläsare. Mycket bra och beroendeframkallande!

Sara Ödmark sa...

Gör redan! Tyvärr...