fredag, juli 11, 2008

S.O.A.P - men sen då?

Ibland faller det sig så att någon som i slutet av 90-talet studsar omkring på musikens topplistor i silverfärgat läppstift några år senare visar upp sin gravida kropp i sensuella bilder i en tidning.
Det har exempelvis hänt med ena halvan av S.O.A.P.S.O.A.P var en dansk popduo som bestod av systrarna Heidi och Line Sørensen. De hade en kort storhetstid i slutet av 90-talet med den största hiten från 1998, This is how we party (se ovan). De turnerade med Backstreet Boys och var också förband åt Savage Garden. Systrarna har också en bror i branschen, en barnstjärnerappare som går under namnet Danny Kool.

Några år senare är storasyster Heidi (född 79) hyggligt bortglömd i den offentliga världen. Lillasyster Line (född 82) kallar sig numera Saseline och gick från musikvärlden till den danska TV-världen 2002, bland annat som programledare för nöjesprogrammet Boogie och inredningsprogrammet 2.G th. Hon försökte sig på en solokarriär och släppte singeln "Postergirl" 2005, men det verkar inte ha gått nåt vidare. Hon jobbar också en del som modell (se bilder här).

Saseline är privat tillsammans med tennisproffset Frederik Fetterlein och paret ses som Danmarks svar på Posh och Becks. De figurerade rätt mycket i dansk skvallerpress i höstas. För att göra en lång historia kort uppdagades ett triangeldrama där Fetterlein haft en affär med en frisör, frisören gick ut i tidningarna och berättade sin story, Saseline förlorade barnet hon väntade tillsammans med Frederik, ett missfall hon själv skyller på hysterin kring deras uppbrott. (Hon hävdar dock att han inte alls var otrogen med frisören eftersom, som Ross skulle ha sagt, they were on a break.) Många turer som sagt. Men nu har de hittat tillbaka till varandra och hon födde i februari en son.

(Den här "vad hände sen"- serien är ju i första hand tänkt för TV-program, men efter att otippat ha hört den här låten igen var jag tvungen att vidga ramarna.)

Andra om: , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

intressant inlägg! sånt är kul :)

jag gillar den här låten, visste inet ens att dom var danska :D

har'e bra :D
www.mimsandhershit.blogg.se

Anonym sa...

Legendlåt =)

TK sa...

Inte för att vara ytlig men var inte storasyster snyggare än lillasyster? Fast hon saknade väl talangen antar jag. =)