söndag, juli 27, 2008

Some unexpected crap

Jag gillar Kanal 5:s Pride-tema, men kvällens film var sannerligen ingen höjdarupplevelse. An Unexpected Love handlar om en tvåbarnsmor som efter separationen från maken plötsligt känner sig attraherad av en kvinna. Fastnade i den mest för att jag trodde det skulle vara kul att se 24-skådisarna Leslie Hope (Teri Bauer) och Wendy Crewson (Dr Anne Packard) hångla loss. Jag hade fel. Noll personkemi och taffliga pluta-med-läpparna-så-mycket-jag-kan-så-jag-slipper-vara-så-nära-den-äckliga-människan-pussar bjöds det däremot en del på.
Överhuvudtaget är skådespeleriet styltigt och stelt, och det är inte mycket annat som är rätt heller. Historien stressar fram, dialogen är orimlig och personerna entoniga stereotyper. Huvudpersonen är platt och menlös, och familjen består av de vanliga elementen: Fördömande överklassmamma, trulig men öppensinnad tonårsdotter med färgat hår och piercing, och frånvarande och oförstående man.
Helt enkelt en pinsamt dåligt film. Skönt att den tog slut. Ännu skönare att den följs av Queer as Folk.

Andra om: , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har ingen tv för tillfället så jag har missat allt vad pride-tema-tv innebär. Synd. Men jag kan tipsa dig om Jakeandamir.com, sjukt roligt!