onsdag, februari 10, 2010

Salem, Silver, Dolph och Lindelof

Bäst i lördags var förresten den här killen. Men det verkar ju som att ni var många som höll med mig om det. Jenny Silvers låt var värd ett bättre öde, men jag förstår att hon kom sist efter att ha hört det tunna ljudet i tv-sändningen. Grymt mycket bättre live. Det var däremot inte Anders Ekborg, som inte var bra nånstans.

Måns är en naturlig programledartalang. Christine måste sluta fejkskratta och tagga ner lite. Dolph ska fortsätta vara Dolph, så blir nog det här bra. Och nej, SVT ska inte "ta sitt ansvar" och kasta in Dolph alla lördagar framöver. Vad är det för dumheter? Efter den här succén kan det bara gå utför. Sug på karamellen, försök inte krysta fram något halvgenomtänkt, proceed according to plan.

Gladast på efterfesten var Ola, som aldrig slutade le och som stänkte segerchampagne på Anders Ekborgs hukande rygg. Näst gladast var de som fick posa med Dolph.

Bisarrast i efterspelet var att en av skaparna bakom Lost, tv-producenten Damon Lindelof länkade till Dolphs sång-dans-och-karatenummer från sin Twittersida med kommentaren:

"This morning, I awoke wondering what Dolph Lundgren is up to these days. Your answer, friends: http://tiny.cc/yIoP1"

2 kommentarer:

Oswald sa...

Bästa sammanfattningen jag läst hittills. Stämmer till 100% överrens med mina åsikter nämligen. :)

Sara Ödmark sa...

Haha, jamen dåså! Då tycker jag du har väldigt intelligenta åsikter. :)