måndag, juni 14, 2010

Brev från brunnen

Hej.
Det var länge sen, vad har hänt sen sist?
Jag har läst en dålig bok. "Frälsaren" av Jo Nesbø. Den förra jag läste var helt okej men i den här fångar han mig inte. Eller så är jag bara intill döden less på alkoholiserade huvudrollspoliser med kärleksbekymmer.
Jag har slitit rumpan av mig. Det här med en sysselsättningsgrad på 190-210 % procent är inget jag rekommenderar.
Jag har bloggat lite. Bröllopsbloggat skulle man nästan kunna kalla det, om det inte lät så fånigt. Det handlar dock väldigt lite om bröllop och mer om tv. Jag listar minnesvärda kärlekspar i tv-historien på DN-bloggen. Läs här: Dr & Mrs Huxtable (The Cosby Show). Ellen & Susan (Ellen). Rickard & Tina (Varuhuset). Kommentera gärna. Tipsa också om vilket kärlekspar du tycker jag ska skriva om härnäst! Och varför.
Jag har också hittills sett ALLA matcher i fotbolls-VM. Får se hur länge det håller i sig.
Vad gör du nu för tiden?

5 kommentarer:

ylva sa...

Ser också på fotbollen och undviker allt som har med bröllopet, ja, på lördag ska jag titta, men sparar mig gärna till dess.

Är hemligt förtjust i regnigt väder eftersom man (jag) inte har dåligt samvete för att man sitter inne och tittar på tv.

Kärlekspar som jag skulle vilja läsa om är Geoff och Kate i "Doktorn kan komma", men det är mest personliga skäl, den första tv-serien jag följde (tillsammans med mamma) och deras första kyss är impregnerade i min hjärna (eller hjärta).

/Ylva

Sara Ödmark sa...

Geoff och Kate är ett av mina favoritpar också! Åh, så fina!

Marta sa...

Coach och Tammy Taylor i Friday Night Lights är nog mitt favoritpar, just för att de är så vanliga och en skön motbild till det vanliga tröttsamma will-they-or-wont-they-köret.

Eller Josh och Donna i west wing, även om de på sätt och vis är typexemplet på ovanstående fenomen. Fast det är betydligt snyggare använt i handlingen (och fick ju faktiskt konsekvenser) än i de flesta serier.

Sara Ödmark sa...

FNL har jag inte sett så mycket, men jag har hört många som gillar dom. Josh och Donna är ju underbara. Fantastisk historia, så välskrivet. Gud, nu vill jag bara se West Wing igen...

Karin sa...

Ensamhetens vin av Irene Nemirovsky och alla avsnitt av Veronica Mars. Nu väntar Små citroner gula och alla avsnitt av Mad Men. Ja tack! :)