måndag, mars 07, 2011

Leva livet fritt och glatt

Jag fick plötsligt en låt på hjärnan som jag inte haft där på evigheter. En reklamjingel var det, jag hatar när det händer. Man känner sig så duperad. Men vad hjälper det. Nu sitter den där, och jag börjar nynna var femte minut: "Dagar kan passera fort, som en våg på öppet hav..."

Känner du igen den? Här är reklamen: (De unga tu spelas av Jesper Salén och Hanna Alström, som du också kunde se tillsammans i Vita lögner när det begav sig.)Då och då rotar jag lite extra i arkiven för att bjuda på ett okänt eller bortglömt klipp ur populärkulturhistorien. Här finns en sammanställning över de jag har hittat hittills.

5 kommentarer:

annalin sa...

Lucky you, för mig har låten aldrig lämnat mitt medvetande, utan jag har smånynnat den i ca 15 år...

En sak som du kan skriva ett helt inlägg om är att Hanna Ahlström inte tycks åldras! Hon ser likadan ut i denna reklamfilm som när jag såg henne spela på Stockholms Stadsteater häromåret, eller i barnfilmen Gull-Pian, som min dotter tittar på jämt (där Hanna kanske är 9 år)

Grovt Initiativ sa...

hehe, idag skulle han figurera som någon som fått sparken och/eller städat toan med tandborste för att ha slappat på jobbet med sitt jämrans fotograferande.

Albert Säfström sa...

DAMN YOU!!!1111

Fast i mitt huvud också! :)

Nonsensakuten sa...

Den är så härligt lökig...

Tina sa...

Hade helt glömt den. Känns väldigt lite McDonalds nu.