onsdag, november 02, 2011

Dagens garv

I en fikapaus på jobbet gled samtalet in på Victoria & Daniel, och helt naturligt kom vi då över till att berätta om pinsamma toalettincidenter (det var naturligt för oss, okej?). Jag fick då höra denna hysteriska dråplighet, direkt ur verkligheten:

En av oss hade varit på julbord på den lokala restaurangen. Det var hyfsat mycket folk i ganska skraltiga lokaler. Plötsligt kommer bordsherren tillbaka från toaletten, rödkindad och skrockande. Han berättar följande: När han öppnade dörren till toaletten satt där redan en kvinna. Hon lutar sig hastigt framåt, sträcker handen mot honom och väser: "Inga Asp". Reflexmässigt grabbar han tag i handen, skakar den och hälsar artigt tillbaka: "Rolf Persson". Sedan backar han ett steg, slår igen dörren och tänker att det var ett jäkla märkligt beteende innan han plötsligt inser att hon nog inte sa "Inga Asp" utan snarare "ingen hasp".

Alltså, gud. Tänk er själva, man sitter på offentlig toalett, en herre dundrar in och man halvreser sig generat med bar underkropp och försöker förklara att det inte fanns lås på dörren och han handhälsar. Som om det är det naturligaste i världen att presentera sig i det läget.

Jag skrattade halvt ihjäl mig.

1 kommentar:

Pernilla sa...

Haaaa haaaa underbart!!!