onsdag, juli 18, 2012

Sommaruppdatering

Ens onlinenärvaro blir något oberäknelig när man har semester. Många dagar är sneglingar mot Instagram det mest tekniska jag orkar med (@saraodmark heter jag där), andra dagar fastnar jag i ett "The Glee project"-maraton på datorn såpass att jag glömmer att gå och lägga mig. (Nattsömn sön-mån: 0 timmar. Nattsömn mån-tis: 14 timmar).

Jag lyssnar fortfarande mycket på poddradio, nu senast en massa Sommar i P1 och "Here's the thing" där Alec Baldwin intervjuar folk. Jag väntar fortfarande på min stora sommarläsningsperiod. Den brukar infinna sig vid den här tiden. Boktips mottages tacksamt. Bilder från min Instagram: (Nederst är mitt senaste loppisfynd, en fickspegel.)


1 kommentar:

Nemo sa...

Moderspassion, Två Soldater, Gengångare, Paganinikontraktet