måndag, november 05, 2012

Wills nya frisyr

Perception är en kriminalserie vars första säsong du kan se på Kanal 5 just nu. Det är en relativt medioker historia som jag väl inte skulle bry mig om vore det inte för att Eric McCormack spelar en av huvudrollerna  den bipolära men briljanta neuroforskaren Dr. Pierce som hjälper FBI med särskilt svåra mordfall.
Jag är svag för McCormack sen Will & Grace och hans svårt hallucinerande rollfigur har en precis lagom lättsmält will they-won't they-grej på gång med FBI-agent Moretti (Rachael Leigh Cook) för att jag ska ge det någon chans till.

Men vad i hela världen har de gett honom för en frisyr? Jag vet inte om det är en försvinnande-hårfäste-panik eller ett medvetet val för att understryka rollfigurens excentricitet, men den där bävermössan han har på huvudet stör mig å det grövsta.

Den är hundra gånger fulare i serien än här på pressbilderna men ni förstår kanske:


 Så här nånting är vi väl vana att se honom:

Inga kommentarer: